De Nieuwe Kethelpoort

Schiedam - Schiedam
Toekomstig aanbod

€ 350.000,- tot € 550.000,-
€ 750,- p.m. tot € 1.150,- p.m.

Over dit project

De nieuwe stadsbuurt zonder grenzen
De Nieuwe Kethelpoort (dNK) wordt de nieuwe stadsbuurt van Schiedam tussen het historisch hart van Schiedam en de jaren 60 uitbreidingswijk Nieuwland. Hier komt de nieuwe bezoeker of trotse bewoner vanuit de metro bovengronds. Dit is het moment om hen welkom te heten en het `Schiedamse` gevoel te geven. Een modern en dynamisch gevoel van sfeervol water, monumentale pakhuizen, molens en de jeneverhistorie. Kortom DE identiteit van Schiedam!

dNK bestaat uit twee stoere moderne pakhuizen met ongeveer 140 (huur)appartementen voor het midden segment, ca. 35 grondgebonden (koop)woningen, ca. 25 zorgwoningen, een parkeergarage en op de begane grond een commerciƫle ruimte.

De locatie:
dNK voegt zich naadloos in zijn omgeving op het niveau van de wijk en de nieuwe buurt zelf. De aanhechting met de bestaande buurt is optimaal vormgegeven. De groene as (verlengde van de Meesterstraat) vormt een levensader in het hart van de nieuwe stadsbuurt. Deze groene as loopt thans dood op de bestaande school, maar in dNK wordt deze doorgezet tot aan de Parkweg en hecht zo perfect aan op het stedelijk weefsel van Schiedam. Via de Parkweg kan je onder de A20 door naar het Beatrixpark en via de Poldervaart naar Midden Delfland of de andere kant op naar de binnenstad.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Nieuwe Kethelpoort
Koopwoningen
35
Huurwoningen
140
Prijs
€ 350.000,- tot € 550.000,-
Huurprijs (p.m.)
€ 750,- tot € 1.150,-
Type woningen
Appartement, Overig, Rijwoning

Locatie

Actueel

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schiedam.

Aanmelden