Snelliussingel

Schiedam - Schiedam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

BINNENKORT GAAN WIJ VAN START!
Na een geruime periode van ontwikkelen komt de verkoop van de appartementen binnen appartementencomplex “Snelliussingel” in beeld.

Snelliussingel
In samenwerking met EenTien architecten is een passende invulling gevonden op deze markante locatie aan de Snelliussingel in Schiedam. De ontwikkeling bestaat uit 18 appartementen in diverse segmenten, waaronder een aantal kleinere appartementen van net onder de 50 vierkante meter tot aan een uniek penthouse van 95 vierkante meter (met dakterras van ca. 39 vierkante meter). Bij deze ontwikkeling is gezocht naar een goede balans tussen de stedelijke structuur en passend aanbod op deze centrale locatie.

De ontwikkeling doorloopt nu de laatste fase qua ruimtelijke ordening en wij verwachten dan ook op korte termijn met de verkoop te kunnen starten, zonder dat u dan nog onverwacht lang op een gemeentelijke procedure zou moeten wachten.

Het complex wordt volgens de laatste bouwbesluiten en energetische vereisten gebouwd. Uw energielasten zullen daarmee tot een minimum worden beperkt. Door de architect is gekozen voor traditionele en moderne bouwmaterialen, er is gekozen voor een mix van materialen waarmee een onderhoudsarm complex ontstaat.

De locatie aan de Snelliussingel is perfect, op loopafstand van het centrum van Schiedam, het treinstation (Schiedam Centrum), de metro en de uitvalsweg A20. In de nabije omgeving.

Bij alle appartementen wordt een ruime berging geleverd, daarnaast is er binnen het complex een afgesloten gezamenlijke stalling voor uw (elektrische) fiets.
Voor meer informatie en inschrijving ga naar www.snelliussingel.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Snelliussingel
Woningen
0 van 18 beschikbaar
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schiedam.

Aanmelden