Actueel

Nieuws

VERKOOP 34 APPARTEMENTEN PARK HARGA MIDDEN GESTART! Lokaal nieuws dinsdag 14 april 2020

VERKOOP 34 APPARTEMENTEN PARK HARGA MIDDEN GESTART!

In verband met de succesvolle voorverkoop van de appartementen, gaan vanaf vandaag 34 prachtige appartementen in verkoop!

De appartementen zijn gelegen aan de groene zone en beschikken allemaal over een fijne grote buitenruimte op het zuiden of westen en hebben een vanaf prijs van € 360.000,- VON.

De appartementen zijn allemaal voorzien van een duurzaam klimaatsysteem waarmee u kunt verwarmen en in de zomer kunt koelen.
Daarnaast zijn de woningen voorzien van triple glas, een WTW systeem en luxe sanitair en tegelwerk.

Vanaf heden kunt u zich online inschrijven voor een of meerdere bouwnummers van uw voorkeur. Inschrijven kan op www.parkharga.nl door in te loggen in uw eigen account. Heeft u nog geen account? Dan kunt u deze alsnog eenvoudig aanmaken.
Bij de inschrijving dien je aan te tonen dat de aankoop financieel haalbaar is. Hiervoor zijn twee mogelijkheden: Via de Hypotheek Shop Hargplein in Schiedam Noord of via je eigen hypotheek adviseur of bank.
De gegevens van de Hypotheekshop staan op het financiële haalbaarheidsformulier, te downloaden op de website www.parkharga.nl.

Voor alle informatie kunt u de website raadplegen, of bij het kantoor van Hofzicht Makelaars in Hillegom of Anke Bodewes Makelaardij in Schiedam een brochure ophalen.
Vindt u het lastig de juiste keuze te maken dan kunt u ons uiteraard bellen, telefonisch kunnen wij u dan verder helpen.

Inschrijven kan tot vrijdag 24 april om 12:00 uur.

WEGENS SUCCESVOLLE VERKOOP, 26 HOFWONINGEN IN VERKOOP! Lokaal nieuws donderdag 09 april 2020

WEGENS SUCCESVOLLE VERKOOP, 26 HOFWONINGEN IN VERKOOP!

Goed nieuws! Door de snelle verkoop van de woningen in fase 3 gaat de verkoop van 26 Hofwoningen van start!

Goed nieuws! Door de snelle verkoop van de woningen in fase 3 gaat de verkoop van 26 Hofwoningen van start!

Log in op jouw persoonlijke account en klik hier in het menu op: Digitaal Inschrijfformulier - Fase 3b om je in te schrijven voor één van de Hofwoningen.

Park Harga ligt centraal in Schiedam, dichtbij alle voorzieningen. In Park Harga woon je in een duurzame nieuwbouw woning in een mooie groene en sportieve omgeving. De woningen beschikken allemaal over een fijne buitenruimte op het zuiden of westen. Ook zijn de hoekwoningen v.v. parkeren op eigen terrein. Optioneel bestaat er de mogelijkheid om bij enkele hoekwoningen een garage te laten bouwen. Alle woningen zijn voorzien van een bodemwarmtepomp waarmee je kunt verwarmen en in de zomer kunt koelen. Daarnaast zijn de woningen voorzien van triple glas, een WTW systeem en luxe sanitair en tegelwerk.

Anders dan gewend, maar gezien de omstandigheden rondom het Corona virus doen we de verkoopgesprekken digitaal. De makelaars zullen je hierover meer vertellen. Alle verkoopdocumentatie is te vinden op de website. Wil je toch een papieren brochure? Het makelaarskantoor is gesloten voor bezoek, maar de makelaars zorgen ervoor dat er voldoende brochures klaar liggen bij onze voordeur aan het Hargplein 118 te Schiedam.

Bij de inschrijving dien je aan te tonen dat de aankoop financieel haalbaar is. Hiervoor zijn twee mogelijkheden: Via de Hypotheek Shop Hargplein in Schiedam Noord of via je eigen hypotheek adviseur of bank. De gegevens van de Hypotheekshop staan op het financiële haalbaarheidsformulier, te downloaden op de website www.parkharga.nl.

Om in te kunnen schrijven op een (of meer) bouwnummer(s) van jouw voorkeur, is een verklaring van de financiële haalbaarheid vereist.

Inschrijven kan tot 17 april 12:00 uur.

34 APPARTEMENTEN FASE 3 IN VOORVERKOOP Lokaal nieuws dinsdag 31 maart 2020

34 APPARTEMENTEN FASE 3 IN VOORVERKOOP

Start voorverkoop van de 34 appartementen is gestart! Goed nieuws!  De voorverkoop van 34 appartementen waarvan 4 penthouses in het groene Park Harga fase 3 te Schiedam is gestart!   

Prachtig gelegen in een parkachtige setting en waterpartijen. De appartementen zijn verdeeld over twee woongebouwen: Olympia I en Olympia II. Schrijf je nu online in voor deze voorverkoop!!! Je kunt vanaf heden jouw woningvoorkeur per bouwnummer aangeven als je naar het inschrijfformulier gaat en hier op de optie appartementen klikt. Dit is nog geen officiële inschrijving maar met deze voor-inschrijving zullen wij jou binnenkort uitnodigingen voor de definitieve start verkoop en inschrijving.

 

Algemeen
De appartementen in Park Harga liggen in de groene zone en aan de Poldervaart. De twee woongebouwen zijn uit stekend gelegen. Bewoners genieten straks vanaf de royale balkons van een heerlijk uitzicht. Wonen in een appartement in Park Harga is kiezen voor comfort en weinig onderhoud. Je woont in alle rust aan de rand van Park Harga met de levendigheid van de woonwijk binnen handbereik en ook alle gemakken zoals winkels, gezondheidszorg en het OV om de hoek. Met een appartement in Park Harga krijgt je veel comfort op alle fronten.

Appartementen
Het aanbod is zeer divers en je kunt dus het appartement kiezen dat écht goed bij jou past.
Er is keuze tussen 3- en 4-kamerappartementen en ook de woonoppervlaktes variëren
tussen de 99 m2 en 124 m2.

De royale appartementen krijgen een ruime badkamer met douche en toilet en een separaat tweede toilet voor bezoek. De grote balkons liggen op het Zuiden of het Westen. De parkeerplaatsen liggen tussen de gebouwen in, dichtbij de entree.  

Penthouses
Leven in een luxe penthouse met een fantastische view, dat kan in Park Harga. Er worden vier penthouses gebouwd op de bovenste woonlagen van de twee woongebouwen.
De penthouses zijn beschikbaar in een 3- of 4-kamerappartement met prachtige dakterrassen
en een grote living.
 
De woonoppervlaktes variëren daarbij tussen de 125 m2 en de 137 m2 waardoor je alle
ruimte hebt om jouw woonwensen mogelijk te maken.

Je parkeert in het parkeerhof voor de entree waarbij je vervolgens met de lift of het trappenhuis naar jouw penthouse op de bovenste  verdieping gaat die gedeeld wordt met het andere penthouse.

Duurzaamheid
De appartementen in Park Harga hebben een EPC-waarde 0,0 en zijn daarmee zuiniger dan de huidige wetgeving! De appartementen zijn voorzien van  een bodem-warmtepomp en vloerverwarming. Een aangename en efficiënte manier van verwarmen. Het appartement wordt middels vloerverwarming verwarmt in de winter en kan in de zomer d.m.v. vloerkoeling  worden gekoeld. Je bent verzekerd van een efficiënt en comfortabel appartement met lage energiekosten. De WTW-unit (warmte-terug-win) unit in de bergkast bespaar je veel energie en bespaart je veel op de stookkosten.

Planning
Vooralsnog is de planning erop gericht om te starten met de bouw van de appartementen in het laatste kwartaal van 2020 of het eerste kwartaal van 2021. De appartementen zullen dan in het tweede kwartaal van 2022 kunnen worden opgeleverd. 

Voor-inschrijving
Op basis van de prijs-range kunt je jouw voorkeursappartement nu bij ons kenbaar maken. Binnenkort is alle verkoopinformatie bekend en zullen wij de definitieve verkoopprijzen per bouwnummer bekend maken en kun je je inschrijven voor het appartement van jouw voorkeur

 

Vragen?
Neem gerust contact op met de makelaars, de gegevens staan hieronder vermeld.

Met vriendelijke groet,
Team Park Harga

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schiedam.

Aanmelden