Actueel

Nieuws

START VERKOOP LAATSTE FASE 52 LAAN- EN OEVERWONINGEN – 15 MAART 17:00 AANSTAANDE! Lokaal nieuws donderdag 11 maart 2021

START VERKOOP LAATSTE FASE 52 LAAN- EN OEVERWONINGEN – 15 MAART 17:00 AANSTAANDE!

Vanwege het grote succes van de eerdere fasen, gaat de laatste fase van Park Harga in de verkoop. We hebben het al aangekondigd, maar de allermooiste fase hebben we tot het laatst bewaard! Fase 5 kenmerkt zich door hoogstaande architectuur, omgeven door groen en mooie waterpartijen.

In Park Harga Fase 5 komen in totaal 52 gondgebonden woningen in de verkoop, waarvan 38 rijwoningen, 12 twee-onder-één-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen. De drie verschillende steenkleuren geven een prachtige dynamiek in deze fase. Daarnaast geven de variërende woonoppervlaktes tussen de 111 m2 en 184 m2 een breed scala aan woonaanbod. Niet te vergeten resulteert de ligging aan de waterpartij voor een heerlijke woonervaring. Voor ieder wat wils dus!

Alle woningen zijn voorzien van een heerlijke tuin met een berging of een garage. Aan parkeren is geen tekort. Dit kan in het parkeerhof in openbaar terrein en in sommige gevallen op eigen terrein. De erfscheidingen worden mee ontwikkelt in het plan, waarbij de twee-onder-één-kapwoningen en de vrijstaande woningen zelfs nog een vlonder hebben om optimaal te kunnen genieten van de ligging aan het water. Kortom, wonen in Park Harga is wonen in een mooie groene en sportieve omgeving. 

Alle woningen worden gerealiseerd op basis van de laatste duurzaamheidsnormen waardoor ze gasloos zijn en worden voorzien van een warmtepomp. Hierdoor zijn deze woningen klaar voor de toekomst, maar wordt er zeker niet ingeleverd op comfort. Met behulp van vloerverwarming zal het klimaat altijd zeer gunstig zijn, waarbij het zelfs mogelijk is om de woning te koelen. Gunstig dus voor je energierekening!

De vanafprijs voor een eengezinswoning bedraagt  €379.000,- VON (tussenwoning). De twee-onder-één-kapwoningen hebben een vanaf prijs van €595.000,- VON en de luxe vrijstaande woningen zijn te koop vanaf €749.000,- VON.

Vanaf maandag 15 maart 17:00 uur kun je je online inschrijven voor een woning. Dit kan op www.parkharga.nl door in te loggen in jouw eigen account. Heb je nog geen account? Dan kan je deze alsnog eenvoudig aanmaken.

De inschrijving sluit op 23 maart om 12:00 uur. Zorg er dus voor dat je er op tijd bij bent om jouw optimale woning te bemachtigen. Hiervoor is wel een financiële haalbaarheidscheck nodig. Deze is HIER te vinden.

Na de sluitingsdatum worden de woningen toegewezen. Kom je in aanmerking voor een woning, dan word je spoedig na de sluitingsdatum opgebeld. De makelaar nodig je vervolgens uit voor een (digitaal) gesprek waarin je volledig wordt geïnformeerd over de woning en Park Harga. Kort daarop vindt de digitale ondertekening van de koop-/aannemingsovereenkomst plaats.

Krijg je niet direct een woning toegewezen? Dan plaatsen wij je op de reservelijst indien je dat wenst. Als je helaas geen woning toegewezen hebt gekregen, ontvang je hiervan per mail een bericht.

De verkoop van de woningen gaat helemaal digitaal. Alle benodigde informatie staat vanaf maandag 15 maart 17:00 uur op de website www.parkharga.nl

34 APPARTEMENTEN OLYMPIA UITVERKOCHT!! Lokaal nieuws maandag 22 februari 2021

34 APPARTEMENTEN OLYMPIA UITVERKOCHT!!

Alle 34 appartementen in gebouw Olympia I & II zijn uitverkocht! 

Wederom blijkt maar weer hoe geliefd Park Harga is om te gaan wonen.

De bouw van Olympia I & II is recentelijk gestart en ook de laatste handtekeningen zijn gezet onder de koopovereenkomst voor het laatste appartement.  

Start verkoop 4 Singelwoningen - 15 februari aanstaande! Lokaal nieuws donderdag 11 februari 2021

Start verkoop 4 Singelwoningen - 15 februari aanstaande!

In Park Harga komen vier zeer complete Singelwoningen. Met aangelegde tuin, berging en compleet afgewerkt volgens het concept van MorgenWonen van VolkerWessels.

De woningen zijn onderdeel van een grotere fase van in totaal 42 stuks (middeldure) huurwoningen. De 4 koopwoningen liggen op de hoek van de Olympiasingel en Ireen Wuststraat, nabij het groen en de ruime waterpartijen van Park Harga. 

De woningen hebben een tuinligging op het noorden. De hoekwoning met bouwnummer A16 heeft als extra een heerlijke brede tuin en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Alle woningen zijn duurzaam en gasloos en voorzien van een warmtepomp. Wonen in Park Harga is wonen in een mooie groene en sportieve woonomgeving. Met een woonoppervlakte van circa 119 m² royaal van opzet en voorzien van drie slaapkamers en een ruime tweede, vrij indeelbare, verdieping.

De prachtige gevels, de ruimte in de woning en de luxe keuken, afgewerkte wanden en vloeren en complete tuininrichting maken de woningen tot een ideale eengezinswoning.

Vandaag de sleutel, morgen wonen!  

De begane grond en de eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming, de kozijnen zijn voorzien van triple glas. In combinatie met het WTW (warmte terug winning) systeem en hoogwaardige isolatie zijn de woningen “nul op de meter” (NOM). 
Dit geeft een gunstige energierekening, maar ook de mogelijkheid voor een aantrekkelijke financiering bij je bank!  

De Singelwoningen worden aangeboden vanaf € 390.000,- VON (tussenwoning). 

Vanaf 15 februari 17.00 uur kun je je online inschrijven voor een woning. Dit kan op www.parkharga.nl door in te loggen in jouw eigen account. Heb je nog geen account? Dan kan je deze alsnog eenvoudig aanmaken.

Je kunt je inschrijven in je account door middel van het "Inschrijfformulier Singelwoningen". De inschrijving sluit op 18 februari om 17.00 uur. 

De benodigde haalbaarheidscheck is HIER te vinden. 

Na de sluitingsdatum worden de woningen toegewezen. Kom je in aanmerking voor een woning, dan word je spoedig, doch uiterlijk 22 februari gebeld. De makelaar nodigt je vervolgens uit voor een (digitaal) gesprek waarin je volledig wordt geïnformeerd over de woning en Park Harga. Kort daarop vindt de digitale ondertekening van de koop-/ aannemingsovereenkomst plaats.  

Krijg je niet direct een woning toegewezen? Dan plaatsen wij je op de reservelijst indien je dat wenst. Als je helaas geen woning toegewezen hebt gekregen, ontvang je hiervan per mail bericht. 

De verkoop van de woningen gaat helemaal digitaal. Alle benodigde informatie staat vanaf maandag 15 februari 17:00 uur op de website www.parkharga.nl.

 

SNEAK PREVIEW - NIEUW AANBOD! Lokaal nieuws maandag 08 februari 2021

SNEAK PREVIEW - NIEUW AANBOD!

In Park Harga (midden) komen vier zeer complete Singelwoningen. Met aangelegde tuin, berging en compleet afgewerkt volgens het concept van MorgenWonen van VolkerWessels.

De woningen zijn onderdeel van een grotere fase van in totaal 42 stuks (middeldure) huurwoningen. De 4 koopwoningen liggen op de hoek van de Olympiasingel en Ireen Wuststraat, nabij het groen en de ruime waterpartijen van Park Harga.

De woningen hebben een tuinligging op het noorden. De hoekwoning met bouwnummer 4 heeft als extra een heerlijke brede tuin en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Alle woningen zijn duurzaam en gasloos en voorzien van een warmtepomp. Wonen in Park Harga is wonen in een mooie groene en sportieve woonomgeving. Met een woonoppervlakte van circa 119 m² royaal van opzet en voorzien van drie slaapkamers en een ruime tweede, vrij indeelbare, verdieping.

De prachtige gevels, de ruimte in de woning en de luxe keuken, afgewerkte wanden en vloeren en complete tuininrichting maken de woningen tot een ideale eengezinswoning.

Vandaag de sleutel, morgen wonen!  

De begane grond en de eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming, de kozijnen zijn voorzien van triple glas. In combinatie met het WTW (warmte terug winning) systeem en hoogwaardige isolatie zijn de woningen “nul op de meter” (NOM). Dit geeft een gunstige energierekening, maar ook de mogelijkheid voor een aantrekkelijke financiering bij je bank!  

Houd de website en socials in de gaten, maak alvast je account aan op de site en regel alvast de haalbaarheidscheck!

Deze is hier te vinden: https://www.parkharga.nl/woningen/

 

Samenvatting bewonersavond de Nieuwe Kethelpoort Lokaal nieuws maandag 25 januari 2021

Samenvatting bewonersavond de Nieuwe Kethelpoort

Ontwikkelcombinatie FSD en Maas Wijkontwikkeling is de afgelopen maanden volop bezig geweest met de verfijning van de plannen op de plek van de voormalige LTS aan de Monseigneur Nolenslaan. Het project de Nieuwe Kethelpoort (afgekort dNK) wordt samen met de gemeente, buurtbewoners en mogelijk geïnteresseerde toekomstige bewoners vormgegeven. 

Eind vorig jaar heeft er een interactieve bewonersavond plaatsgevonden. Geinteresseerden en buurtbewoners werd om hun mening gevraagd over uiteenlopende onderwerpen en het plan werd verder toegelicht door de ontwikkelaar, architect en landschapsarchitect. Wat ons  betreft was dit een geslaagde bijeenkomst!  Mocht u de bewonersavond gemist hebben dan kunt u deze hier terugkijken.  Via deze website zullen we de komende tijd de laatste ontwikkelingen gaan delen.

BOUW VAN 62 WONINGEN HARGA MIDDEN IS GESTART! Lokaal nieuws woensdag 20 januari 2021

BOUW VAN 62 WONINGEN HARGA MIDDEN IS GESTART!

Bouwcombinatie Harga Ventura (Kroon & De Koning / Boele van Eesteren) is gestart met de realisatie van de 62 woningen in Harga Midden (fase 3a en 3b).

De bodemlussen voor de bodemwarmtepompen zijn aangebracht en de eerste heipalen zitten in de grond. De heiwerkzaamheden zullen naar verwachting eind januari zijn afgerond. Aansluitend zullen de prefab betonnen funderingsbalken worden aangebracht en zullen de prefab casco's medio februari worden gemonteerd.

DE BOUW VAN HARGA FASE 3 IS GESTART! Lokaal nieuws donderdag 05 november 2020

DE BOUW VAN HARGA FASE 3 IS GESTART!

De bouw van 34 appartementen Olympia I en Olympia II in Harga Midden is gestart!     

De bouwplaats is ingericht en de bronnen voor de warmte- en koudeopslag (WKO) worden geslagen.  Aansluitend zullen de funderingspalen worden aangebracht. 

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om de start e vieren op de bouwplaats met kopers en betrokkenen. De kopers kunnen van de ontwikkelaar thuis een presentje tegemoet zien. Hopelijk kunnen we op een later moment tijdens of vlak na de bouwperiode wel gezamenlijk het glas heffen. 

Bijna alle appartementen in deze fase zijn inmiddels verkocht. Mocht u interesse hebben in een zeer duurzaam appartement, kijk dan op http://parkharga.nl

Appartementen die uiteraard voldoen aan de meest recente eisen op het gebied van duurzaamheid. Zo zijn ze o.a. voorzien van vloerverwarming, triple beglazing en zonnepanelen. De woningen zijn energieneutraal en vooral comfortabel! 

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schiedam.

Aanmelden