Actueel

Nieuws

Lokaal nieuws dinsdag 09 juli 2019

Volgende fase koopwoningen

Park Harga is inmiddels een zeer gewilde woonwijk om te wonen.

Daarom wordt er doorlopend gewerkt aan plannen voor de vervolgfasen. De volgende 62 koopwoningen en 34 koopappartementen zijn in ontwikkeling. De verkoop start naar verwachting in het vierde kwartaal 2019 en er is voor elk wat wils! Het aanbod is zeer divers waarbij er variatie is de uitstraling, de ligging en de grootte van de woningen. Een nieuw woningtype is de eengezinswoning met compacte maatvoering die geschikt is voor een één- of tweepersoonshuishouden zoals gezinnen waarbij de kinderen het huis uit zijn of jonge starters. De 34 appartementen zijn verdeeld over twee woongebouwen die zijn gelegen bij de Poldervaart en krijgen royale balkons. Heerlijk zorgeloos wonen. Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Wethouder Minhas geeft startsein voor start bouw! Lokaal nieuws donderdag 07 februari 2019

Wethouder Minhas geeft startsein voor start bouw!

Dat is zeker een "thumbs-up" waard, want de bouw van 64 koopwoningen en 21 huurwoningen in Park Harga is gestart!

Wethouder Minhas heeft samen met de vertegenwoordigers van de ontwikkelcombinatie, Woonplus en een toekomstige bewoner de eerste paal geslagen!

Alle woningen uit deze fase zijn inmiddels verkocht. Er wordt de komende jaren in fasen verkocht en gebouwd. Zo start donderdag 14 februari de verkoop van 73 koopwoningen. Woningen die uiteraard voldoen aan de allerlaatste eisen op gebied van duurzaamheid. Zo zijn ze o.a. voorzien van vloerverwarming, triple beglazing en zonnepanelen. De woningen zijn energieneutraal en vooral comfortabel. www.parkharga.nl

Start verkoop 73 woningen bekend! Lokaal nieuws maandag 04 februari 2019

Start verkoop 73 woningen bekend!

De start verkoop van 73 koopwoningen is bekend! 

Het is zover! Op donderdag 14 februari a.s. starten we officieel met de verkoop van 73 woningen in het nieuwbouwplan Wonen in Park Harga. Je bent op die dag van harte welkom van 17.00- 19.00 uur op HC Schiedam aan de Olympiaweg 63 in Schiedam.
 
Dit is bij uitstek de gelegenheid om je uitgebreid te laten informeren over dit nieuwbouwplan.
Wij hebben dan alle informatie voor je beschikbaar, waaronder de verkoopbrochure en de prijslijsten. Het verkoopteam staat dan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.
  

Energieneutraal en comfortabel wonen

Er is bij het ontwerp van de woningen veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Zoals je weet worden alle woningen in Park Harga energieneutraal opgeleverd.

Elke woning wordt bovendien voorzien van een eigen bodemwarmtepomp en voldoende zonnepanelen voor een zelfvoorzienend energieneutraal huis. Alle woningen worden standaard geleverd met vloerverwarming. Met de vloerverwarming geniet je van een zeer aangenaam wooncomfort.

Deze fase bestaat uit 73 woningen in een mooie mix van rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. De woonoppervlakten variëren van 125 m2 tot 191 m2. De prijzen beginnen bij € 320.000,- v.o.n. 

 

je kunt nu al kijken op de website http://woneninparkharga.nl/ om je alvast te oriënteren op het woningaanbod. Alle informatie over de woningen staat hierop gepubliceerd

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schiedam.

Aanmelden