Dirkzwager fase 2B

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Schiedam - Schiedam
Actueel aanbod

€ 455.000,- tot € 720.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
87 - 141m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

De geur van jeneverstokerijen is verdwenen en ook van beschonken arbeiders is geen spoor meer te bekennen. Wel zie je gebouwen die herinneren aan vroeger, en nu de nieuwbouw van fase 1 is opgeleverd, zie je hoe de architectuur van de nieuwbouw naar de rijke historie knipoogt. Net als gin laten oud en nieuw zich perfect mixen.

Na de succesvolle fase 1 en 2A zijn we enorm blij nu ook te kunnen starten met fase 2B.

In deze fase voegen we weer een nieuw woningtype toe aan de nieuwe wijk. Fase 2B geeft namelijk een podium aan De Knappert. Een prachtig gebouw met 23 nieuwbouwappartementen het Doelenplein en de Schie, vernoemd naar een vroegere burgemeester van Schiedam die naar ook nog eens een Korenwijnbrander was. Zo maken we opnieuw een knipoog naar de rijke historie van het gebied.

Woon je hier straks, dan heb je een appartement bemachtigd op een van de beste locaties van Dirkzwager. De gloednieuwe, duurzame appartementen komen direct aan het water, en molen De Kameel en de St. Joris Doele zijn je buren. Hoe bijzonder is dat!

WONINGTYPEN
De Knappert bestaat uit 23 ruime appartementen met oppervlaktes tussen de 87 en 143 m². Hieronder lichten we ze toe:

KRUIK - Bouwnummers: 01, 06, 12 en 18
Op de kop van De Knappert, aan de kant van de Sint Joris Doele, komen deze mooie hoekappartementen met een oppervlakte van circa 87 tot 90 m² en 3 slaapkamers. Met het balkon op het noordoosten geniet je hier van de ochtendzon. Maar wat deze appartementen écht bijzonder maakt, is het vrije uitzicht dat je hebt op het groen en water voor de deur én molen De Kameel.

FUST | Bouwnummer: 2
Alle ruimte, vrij zicht op de Schie én op de molen. Aantrekkelijk? Kies voor dit unieke appartement van circa 100 m2 op de begane grond van De Knappert. Je bereikt het ruime appartement via de binnentuin of via een doorsteekje in de entreehal. Het appartement heeft 2 slaapkamers en zonnig balkon op het zuidoosten.

MALT | Bouwnummers: 05, 07, 10, 13, 16, 19 en 22
Echt ruim wonen en genieten van een fantastisch vrij uitzicht op de Schie? Kies dan een van deze 7 hoekappartementen die je vindt op de begane grond, 1e, 2e en 3e verdieping. De woonoppervlaktes lopen uiteen van 139 tot 143 m² en het balkon ligt op het zuidwesten of zuidoosten. Altijd heb je 4 slaapkamers en een eigen parkeerplaats (niet inbegrepen in de v.o.n.-som).

GRAAN | Bouwnummers: 03, 04, 08, 09, 14, 15, 20 en 21
Ben je op zoek naar een stoer appartement met veel leefruimte, 2 slaapkamers, zonnig balkon en uniek uitzicht? Laat je licht dan eens schijnen op deze prachtige appartementen aan de Schie met balkon op het zuiden. De riante 105 m² zijn optimaal benut waardoor alle kamers een ideale indeling hebben. Je hebt de keuze uit een appartement op de begane grond of op een van de verdiepingen.

KOREN | Bouwnummers: 11, 17 en 23
100 tot 101 m² woonruimte, een lekker balkon op het noordwesten en 3 slaapkamers. Dat is wat dit hoekappartement te bieden heeft. En laten we het mooie uitzicht over Dirkzwager niet uitvlakken. Hier zit je op de eerste rang.

PARKEREN
Er zijn een aantal parkeerplaatsen beschikbaar die worden gekoppeld aan een aantal appartementen. Je fiets stal je in de centrale fietsenstalling in De Knappert op de begane grond.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Dirkzwager fase 2B
Start verkoop
04-07-2024
Start verhuur
04-07-2024
Woningen
23 van 24 beschikbaar
Prijs
€ 455.000,- tot € 720.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schiedam.

Aanmelden