Houthaven

Schiedam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Wilt u stoer en comfortabel wonen? Dat kan in Houthaven!
Houthaven maakt onderdeel uit van het Schiedamse eiland ‘De Gorzen’. Tezamen met ‘De Plantage’ en ‘Het Nassaukwartier Schiedam-Zuid’ vormt dit een waterrijke en groene omgeving. De laatste fase is nu in ontwikkeling.
Houthaven is een kleinschalige nieuwbouwwijk, ingesloten tussen de Havendijk en het Spuikanaal. Vanuit uw woning heeft u straks zicht op de Wilhelminahaven of kunt u het water horen kabbelen aan de Havendijk.
In Houthaven woont u tussen groen en water. Kinderen kunnen vrij spelen en de parkeerplaatsen zijn zoveel als mogelijk uit het zicht. In de reeds bestaande wijk De Gorzen zijn diverse winkel- en onderwijsvoorzieningen aanwezig. In de buurt wat eten, sporten of naar school? Alles is in de buurt. Of wilt u wat verder weg? Openbaar vervoer is nabij en de A4 op slechts enkele autominuten. Alle gezellige dynamiek is nabij maar eenmaal thuis is het weer rustig genieten tijdens een wandeling langs het Schreihuisje door Park Maasboulevard of genietend van het kabbelende water langs de Havendijk. Als u in Houthaven woont, dan bent u thuis!
Naar verwachting is in het vierde kwartaal van 2021 meer informatie over de definitieve inrichting van de laatste fase van Houthaven en de woningtypen beschikbaar. Ook kunnen wij u dan nader informeren over de oppervlakte van de woningen, aantal kamers en een indicatie van de VON-prijs.
Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Houthaven? Schrijft u zich dan nu in! Zodra mogelijk (prognose 4e kwartaal 2021) zullen wij u middels nieuwsbrieven informeren.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Houthaven
Start verkoop
Verkoop gestart
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schiedam.

Aanmelden