Dirk Zwager fase 2A

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Schiedam - Groenoord
Actueel aanbod

€ 420.000,- tot € 760.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
85 - 203m2
Kaveloppervlak
62 - 143m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 5

Over dit project

VERKOOP GESTART!
Fase 2A is 13 oktober in verkoop gegaan. Schrijf je in vóór 23 oktober 12.00 uur ‘s middags!

ALGEMEEN
De geur van jeneverstokerijen is verdwenen en ook van beschonken arbeiders is geen spoor meer te bekennen. Wel zie je gebouwen die herinneren aan vroeger. En straks… dan knipoogt de architectuur van de nieuwbouw naar de rijke historie. Net als gin laten oud en nieuw zich perfect mixen.

Ruimte om thuis te werken, even een koffietje bij ‘de buren’, einde middag het terras op, spelen op één van de pleinen of in je eigen tuin. Ogen dicht en laat je fantasie de vrije loop. Dit is Dirkzwager ten voeten uit. Met de komst van de nieuwbouw krijgt het rauwe randje gezelschap van nieuwe bewoners, horeca en groen. Hoe anders dan toen. Hoe tof! Een gezellige, levendige buurt in hartje Schiedam met rondom water en de oude molens nog in het zicht. Lekker eigenzinnig. Net als jij?

Verdwaal in de verhalen die historie, heden en toekomst in elkaar verweven en laat je verleiden door dit unieke nieuwbouwplan waar bijna geen huis hetzelfde is. Even onder ons; dit wordt echt heel gaaf.

FASE 2A
Dirkzwager gaan we in fasen verkopen. Fase 1 was een groot succes én is reeds opgeleverd, dus die kun je ter plaatse bekijken. We zijn blij ook te kunnen starten met fase 2A. Het woningaanbod is diverser en dat maakt Dirkzwager nog stadser. Echt voor iedereen een nieuw thuis in de binnenstad van Schiedam.

Fase 2A van Dirkzwager telt 27 woningen. Deze woningen komen tussen 't Groenweegje, de nieuwbouw van fase 1, Noordvest en het nieuwe Sint-Jorisplein. Er is veel te kiezen. Er zijn woningen in allerlei groottes, variërend van 88 tot 203 m2.
De hofwoningen, pleinwoningen en type Floor (de special) zijn nieuw. Jules, Maarten, Bobbie en Dirk van fase 1 zijn ook weer van de partij.

Het programma in fase 2A bestaat uit:
•17 herenhuizen, in verschillende types met fijne tuinen
•1 special, drielaags met dakterras
•5 hof- en 4 pleinwoningen, met voortuin en/of een dakterras

Bekijk de woningzoeker op de projectwebsite om te zien hoe de woningen precies zijn gelegen, hoe groot deze zijn én om de sfeerplattegronden en impressies te bekijken!

Disclaimer: deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Dirk Zwager fase 2A
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
1 van 27 beschikbaar
Prijs
€ 420.000,- tot € 760.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Overig, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schiedam.

Aanmelden