leven in de Branderij

Schiedam
Toekomstig aanbod

vanaf € 250.000,-

Over dit project

NIEUW WONEN MET KARAKTER
De woningen krijgen een gevelbeeld dat veel weg heeft van de nabij gelegen historische bebouwing. De diverse architectuurstijlen en verscheidenheid aan woonlagen, maken het gevelbeeld uniek en karakteristiek. Een kans om historisch te wonen met al het gemak van een nieuwbouwwoning.

WONEN IN HISTORISCH SCHIEDAM
Schiedam, bekend om haar welvarende verleden. Welvaart gecreëerd door het grote aantal branderijen. Wist u dat Schiedam zelfs de grootste Jeneverindustrie ter wereld had? De branderijen die de productie van Jenever mogelijk maakten, waren voornamelijk gevestigd in de Brandersbuurt.


DE BRANDERSBUURT
Vanaf het begin van de 20e eeuw, toen de jeneverindustrie door hevige concurrentie begon te verdwijnen, vertrokken veel bewoners uit de Brandersbuurt. Jaren later is met de komst van het nieuwbouwproject “Leven in de Branderij” dit opnieuw dé plek om te gaan wonen.

Geïnteresseerd in dit project? Kijk dan op www.levenindebranderij.nl voor meer informatie of om je in te schrijven.

Meer informatie

Kenmerken

Project
leven in de Branderij
Woningen
0 van 20 beschikbaar
Prijs vanaf
€ 250.000,-
Type woningen
Eengezinswoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schiedam.

Aanmelden