AdWords bureau

Park Harga - woonwijk woningen en appartementen

Schiedam - Schiedam
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
93 - 130m2

Over dit project

Start verkoop verwacht begin 2016! Meld u nu al aan!

Het sportpark Harga wordt herontwikkeld waarbij een deel van de sportvelden wordt verplaatst naar het dak van de nieuwe snelweg Den Haag - Rotterdam (A4). Hier komt een nieuwe woonwijk met ca. 500 woningen dicht gelegen bij het centrum, trein station en snelwegen. De groene omgeving geeft de locatie veel kwaliteit. Als eerste wordt de locatie Ventura ontwikkeld met ca. 155 woningen. De ambitie is een duurzame woonwijk te realiseren met betaalbare woningen en hoge kwaliteit en lage energielasten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Park Harga - woonwijk woningen en appartementen
Koopwoningen
143
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen), Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Groene Energie
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Huisarts, Kinderdagopvang, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Winkelcentrum, Ziekenhuis, Zwembad

Locatie

Actueel

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schiedam.

Aanmelden