De Glasfabriek - ENTREE

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Schiedam - Schiedam
Actueel aanbod

€ 315.000,- tot € 1.025.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
65 - 144m2
Kaveloppervlak
65 - 85m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

De Glasfabriek staat voor een andere manier van leven. Die de meeslepende hartslag van de stad verbindt met het overvloedig groen, dat je helpt te ontspannen en tegelijkertijd in beweging brengt. Dat begint met de eerste fase: ENTREE. Op een paar minuten lopen van de Koemarkt, met een koffietent op de hoek en terrassen aan het water. En met een binnentuin waar je vrij adem kan halen. ENTREE is NU in verkoop! Inschrijving sluit op donderdag 27 juni 12:00 uur.

WONINGEN MET HET KARAKTER VAN DE PLEK
Het karakter van De Glasfabriek komt terug in de gebouwen van ENTREE. Met aan de buitenkant donker baksteen en zwart staal. Krachtige solide materialen met een industriële uitstraling. Als je beter kijkt, vallen de verzorgde details op. Naar de binnentuin toe is de bebouwing meer intiem, gericht naar buiten en op elkaar. Het is vooral een plek die ruimte geeft om te leven. Zodat je kunt zijn wie je bent.

VRIJ ADEMEN IN DE BESCHUTTE BINNENTUIN
De stad van nu is een groene stad. Want groen zorgt ervoor dat je meer relaxed bent. Centraal in ENTREE komt een grote en tegelijk beschutte binnentuin. Omdat we in De Glasfabriek met overtuiging kiezen voor maximaal groen en leefbaarheid, krijgen auto’s een veilige plek aan de rand. Een centrale parkeerplaats waarvandaan je in een paar minuten door het Glaspark naar je voordeur loopt.

WELKE IS JOUW FAVORIET?
Al meteen bij ENTREE komen betaalbare appartementen én comfortabele herenhuizen. Woningen in verschillende vormen, breed of juist smal, groter of juist wat kleiner. Voor verschillende mensen en prijzen. Zodat er straks mensen met verschillende achtergronden, dromen en wensen naast elkaar én met elkaar leven. Verbonden door de wil om aan het leven te blijven bouwen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Glasfabriek - ENTREE
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
84 van 84 beschikbaar
Prijs
€ 315.000,- tot € 1.025.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Herenhuis, Maisonnette, Penthouse, Rijwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schiedam.

Aanmelden