AdWords bureau

Park Harga Fase 5

Schiedam - Schiedam
Toekomstig aanbod

vanaf € 379.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
111 - 184m2
Kaveloppervlak
110 - 395m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Een gezellig hofje omringd door een singel, waterpartijen en veel groen. Zo kunnen we Fase 5 van Park Harga het beste omschrijven. De laatste woningen zijn bijzonder fraai gelegen langs bomenlanen en aan het water. De Laan- en Oeverwoningen worden gebouwd in verschillende groottes en uitvoeringen. Allen zeer duurzaam, gasloos en helemaal klaar voor de toekomst!

De Laanwoningen komen in het rustige middengebied, langs een fraaie singel. De tussenwoningen hebben een beukmaat van 5,4 en de hoekwoningen een beukmaat van maar liefst 5,7 meter. De meeste hoekwoningen zijn tevens voorzien van een aangebouwde garage.
Het neusje van de zalm ligt direct aan het water. Hier komen de robuuste doch elegante twee-onder-een-kap en vrijstaande woningen. De Oeverwoningen hebben één ding met elkaar gemeen: ze liggen allen fraai met hun tuin direct aan het water. Hier geniet je van het wonen en leven aan de waterkant.

Op 15 maart gaan we online in verkoop om 17:00 uur op www.parkharga.nl met deze prachtige laatste fase in Park Harga. Ga naar de website voor meer informatie en schrijf je snel in!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Park Harga Fase 5
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
52
Prijs vanaf
€ 379.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schiedam.

Aanmelden