In de Buurttuin

Schiedam - Schiedam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

In de Buurttuin wordt een groene buurt voor iedereen. Hier komen circa 240 woningen, waaronder sociale huurwoningen en vrije sector huurwoningen. Van de 145 sociale huurwoningen zijn er 71 eengezinswoningen en 74 appartementen. De 93 koopwoningen bestaan uit eengezinswoningen die verschillen in grootte en kapvorm. In de Buurttuin wordt gefaseerd verkocht en gebouwd en verhuurd.

De variatie in woningtypes, de warme genuanceerde kleuren gevelsteen en mooie accenten in het metselwerk geven de buurt een heel vriendelijke uitstraling. Zeker in combinatie met het vele groen durven we met zekerheid te zeggen dat deze kwaliteiten ervoor zorgen dat In de Buurttuin met de jaren alleen maar mooier wordt. Het groen is gegroeid en tuinen zijn aangelegd, buurttuinen zijn ingericht en er is volop leven. Doe je mee vanaf het begin?

Wil je op de hoogte blijven van de buurttuin?
Schrijf je dan nu in op https://indebuurttuin.nl/interesse

Meer informatie

Kenmerken

Project
In de Buurttuin
Start verkoop
2021 (3e kwartaal)
Start verhuur
2021 (3e kwartaal)
Koopwoningen
93
Huurwoningen
145
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schiedam.

Aanmelden