In de Buurttuin fase 1

Schiedam - Schiedam
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
120 - 120m2
Kaveloppervlak
109 - 134m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

Welkom In de Buurttuin!
In de Buurttuin wordt een gezellige, kindvriendelijke buurt aan de Parkweg in Schiedam met ongeveer 240 nieuwe woningen. Er worden zowel appartementen als eengezinswoningen gebouwd. Het zijn deels koop- en deels huurwoningen. De 48 koopwoningen zijn eengezinswoningen met drie woonlagen en een tuin. Ze verschillen in grootte, kapvorm en zonligging. In de Buurttuin wordt gefaseerd verkocht en gebouwd en verhuurd. In de eerste fase worden er 18 eengezinswoningen te koop aangeboden.

Heb je interesse in een sociale huurwoning? Naar verwachting worden in de zomer van 2022 de sociale huurwoningen (71 eengezinswoningen en 74 appartementen) uit de eerste fase opgeleverd en aangeboden via Woonnet Rijnmond. Als je hiervoor in aanmerking wilt komen, moet je ingeschreven staan als woningzoekende op www.woonnetrijnmond.nl. Meer informatie over de verhuur en toewijzing over de sociale huurwoningen In de Buurttuin vind je op de site van Woonplus.

De 45 vrije sector 3-kamerappartementen (van circa 80 m2) worden naar verwachting eind 2022 aangeboden. De verhuur wordt niet verzorgd door van Wijnen. De huurprijzen en partij die de appartementen zal verhuren zijn nog niet bekend. Dit zal pas in een later stadium bekend worden.

Hartje Schiedam
In de Buurttuin ligt middenin Schiedam, tussen de gezellige historische binnenstad en het fraaie Beatrixpark met speeltuin Drakensteijn. Met de metro ben je vanaf station Parkweg in een paar haltes in Rotterdam Centrum. Je rijdt in 3 minuten de A20 en A4 op en de winkels, sportvoorzieningen en het park zijn op loopafstand. Kortom, In de Buurttuin woon je heerlijk rustig, nieuw én met de dynamiek van de stad heel dichtbij.

De variatie in woningtypes, de warme genuanceerde kleuren gevelsteen en mooie accenten in het metselwerk geven de buurt een heel vriendelijke uitstraling. Zeker in combinatie met het vele groen durven we met zekerheid te zeggen dat deze kwaliteiten ervoor zorgen dat In de Buurttuin met de jaren alleen maar mooier wordt. Het groen is gegroeid en tuinen zijn aangelegd, buurttuinen zijn ingericht en er is volop leven. Doe je mee vanaf het begin? In de Buurttuin heb je je eigen plek én geniet je samen van de groene buurttuinen. De inrichting wordt samen met toekomstige buurtbewoners bepaald. Zo is er bijvoorbeeld ruimte voor een moestuin, speeltoestel of jeu-de-boules baan. Je kinderen spelen in de buurt met hun beste vrienden. De buurttuinen zijn groen, de straten breed en er zijn speelplekken. Het voelt vrij en veilig.

Wil je op de hoogte blijven van In de Buurttuin?
Schrijf je dan nu in op https://indebuurttuin.nl/interesse

Meer informatie

Kenmerken

Project
In de Buurttuin fase 1
Start verkoop
Verkoop gestart
Start verhuur
Verhuur gestart
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schiedam.

Aanmelden