s'MAAK

Schiedam - Schiedam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
45 - 225m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 4

Over dit project

Als je aankomt op Schiedam Centraal wordt je aandacht direct getrokken naar de in het oog springende molen. Als je iets dichterbij komt wil je er alleen nog maar neerploffen onder het genot van een borrel of een kop koffie. Je voelt, proeft en ziet Schiedam! Welkom bij s’MAAK.

s’MAAK geeft Schiedam de iconische stadsentree waar zij recht op heeft als historische jeneverstad met de hoogste molens ter wereld. Het nieuwe gezicht dat zo uitgesproken is dat iedereen weet dat je in Schiedam bent. De iconische vorm van de Schiedamse Molens is daarbij de inspiratiebron geweest voor de vormgeving.

Kom wonen en/of ondernemen in deze eigentijdse molen, op deze centraal gelegen en goed ontsloten plek. Met een grote verscheidenheid aan woningtypen – van studio tot ruime eengezinswoning, appartement tot penthouse variërend in omvang en oriëntatie – is er een ruime keuze. Met als gemene deler: de kwaliteit. Van de plattegronden, de buitenruimtes, de afwerking, duurzaamheid en de slimme inbedding in het gebouw; over alles is tot in de puntjes nagedacht.

Meer informatie

Kenmerken

Project
s'MAAK
Koopwoningen
78
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Maisonnette, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schiedam.

Aanmelden