Wandgrimeurs

s'MAAK

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Schiedam - Schiedam
Actueel aanbod

€ 280.000,- tot € 825.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
51 - 164m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 4

Over dit project

Het is een ode aan het ontstaan van de stad en een nieuw landmark voor de toekomst. Een stukje historie en vernieuwing tegelijk. In deze nieuwe eyecatcher van Schiedam worden 79 woningen gebouwd en er zijn 8 verschillende type woningen. Van eerst maar eens samenwonen of voorbereiden op gezinsuitbreiding, tot juist lekker de ruimte nu de kinderen uit huis zijn. Bijna elke woning is anders. Je eigen mancave. Een romantisch dakterras. De beste cityview over de stad. Waar ga jij voor?

Architectuur
Het is het nieuwe gezicht van Schiedam. Een mooie, symbolische entree van de jeneverstad met haar kenmerkende hoge molens. Zowel de vorm van het gebouw, als de materialen en kleuren die gebruikt zijn voor de bouw, zijn geïnspireerd op de molens.

Schiedam
De goed bewaarde geheimen van Schiedam worden door steeds meer mensen ontdekt. Jong en oud valt voor het kleinschalige, ons-kent-ons karakter van de binnenstad en de gezellige terrassen aan de Schie. En met de komst van vernieuwende ondernemers die hier hun authentieke bakkerij of modern gin-merk starten, wordt de stadscultuur rijker en neemt de populariteit van Schiedam steeds verder toe.

Historie
Schiedam staat bekend om haar jeneverproductie en hoge molens, die in de volksmond bekend staan als ‘de reuzen’. Al sinds de 18e eeuw wordt in de stad jenever gebrand. Toen er vanuit Frankrijk door de revolutie geen sterke drank naar Nederland kon komen, grepen de Schiedammers hun kans. De branderijen en distilleerderijen schoten uit de grond. Zij zijn nog steeds de trots van de stad samen met de acht historische molens die de stad nog rijk is.

Groen & duurzaam
Met het oog op de toekomst is s’MAAK circulair en klimaat adaptief gebouwd. Met zonnepanelen wekt ze haar eigen groene energie op voor het gebruik van alle bewoners en zijn er car sharing plekken in en rond het gebouw. Ook de omgeving van het gebouw en het stationsplein worden letterlijk groener, door het aanleggen en aanplanten van borders.

Perfect bereikbaar
Schiedam is één van de best bereikbare steden van de Randstad. En in s’MAAK woon je helemaal centraal, met het station, metro’s, trams en bussen om de hoek. En heb je af en toe een auto nodig? Neem dan één van de deelauto’s van s’MAAK. Parkeren kan voor de deur. Er zijn 22 parkeerplaatsen in de garage.

Meer informatie

Kenmerken

Project
s'MAAK
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
79
Prijs
€ 280.000,- tot € 825.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Maisonnette, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Vloerverwarming
Balkon
Balkon
Overige
Lift, Terras

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schiedam.

Aanmelden