Dirkzwager

Schiedam - Schiedam
Actueel aanbod

€ 200.000,- tot € 600.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
70 - 200m2

Over dit project

Dirkzwager te Schiedam
Op de plek waar voorheen het terrein van Distilleerderij Dirkzwager gevestigd was, wordt binnenkort misschien wel jouw nieuwe (t)huis gebouwd. Voor wie Schiedam kent, weet nu genoeg. Hier woon je straks op een fantastische plek in de binnenstad van Schiedam op loopafstand van centraal station, metro en voorzieningen.

Kim Toussaint – projectontwikkelaar bij Van Wijnen – vertelt: “Door deze ontwikkeling ontstaat een levendige buurt waar je fijn kunt wonen, werken en recreëren. Het gebied heeft al zoveel kwaliteit en dat willen we verder versterken. Naast wonen staat het bestemmingsplan voor de in het plan aanwezige, schitterende monumenten ook de functies ‘Daghoreca’ en ‘Ontwerptechnische- en creatieve beroepen’ toe. Zo wordt het een bruisende (woon)omgeving voor iedereen. Een prachtige historische locatie aan het water.”

WOONWENSEN
Om jouw huis of appartement te kunnen realiseren willen wij graag weten wat jouw woonwensen zijn. Hoe beter het ontwerp aansluit op de woonwensen hoe groter de kans is dat de buurt écht van iedereen wordt.

Via onderstaande knop kom je op de website waar een digitale enquête klaar staat.

Hoe zorgvuldiger jij en andere geïnteresseerden de enquête invullen, hoe beter wij het ontwerp kunnen afstemmen op jullie specifieke wensen. Na aanmelding ontvang je een e-mail met inloggegevens voor jouw online dashboard. Daarin staan de gegevens die je bij de aanmelding invult en jouw woonwensen staan er opgeslagen.

Alvast hartelijk dank voor het meedenken!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Dirkzwager
Koopwoningen
130
Prijs
€ 200.000,- tot € 600.000,-
Type woningen
Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schiedam.

Aanmelden