Leven in de Branderij

Schiedam
Actueel aanbod

€ 325.000,- tot € 465.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
119 - 175m2
Kaveloppervlak
91 - 135m2
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Een nieuw huis met de karakteristieken van toen in hartje Schiedam!
Wil jij niets van het stadse leven missen, maar lonkt ook het comfort van een nieuwbouwhuis én wil je graag meer leefruimte en een goeie tuin? Maak kennis met Leven in de Branderij. Een uniek nieuwbouwplan waarin de architectuur van het oude Schiedam terug te lezen is. Waar nu nog de brandweerkazerne staat, komen 19 schitterende huizen. Nieuw wonen in een oud jasje, hartje Schiedam. Lijkt het je wat?
 
De variatie van nieuwbouwhuizen in Leven in de Branderij is groot. Er zijn statige Stadspaleizen, stoere Brandershuizen en chique Herenhuizen. Altijd heb je een tuin die gunstig op de zon ligt en éen privéparkeerplaats in het besloten binnenhof. In deze brochure vertellen we je meer over de buurt en laten we de huizen zien. Laat je inspireren door de verhalen van de architect en de ontwikkelaar en als je vragen hebt, bel! We helpen je graag om van deze plek jouw nieuwe thuis te maken.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Leven in de Branderij
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
19 (waarvan 19 beschikbaar)
Prijs
€ 325.000,- tot € 465.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schiedam.

Aanmelden