Park Harga Midden 62 woningen

Schiedam - Schiedam
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Park Harga Schiedam

De eerste 36 eengezinswoningen in fase 3 zijn verdeeld over vier woonblokken. Je kunt kiezen uit één van de 16 Flexwoningen of één van de 20 Parkwoningen. Alle woningen zijn onder andere voorzien van een duurzame bodemwarmtepomp, PV panelen, comfortabele vloerverwarming en een complete moderne badkamer. De ligging is bijzonder fraai met uitzicht over brede groenstroken of water.

Flexwoningen

De nieuwe Flexwoningen in Park Harga zijn voor een brede doelgroep geschikt. Voor kleine gezinnen, voor senioren die nog willen genieten van een tuin of bijvoorbeeld voor tweeverdieners. Deze 16 woningen liggen in de groene woonomgeving verdeeld over twee woonblokken waarbij dus keuze is in de ligging. De Flexwoningen zijn extra breed met een beukmaat van 6.6 m en hebben een woonoppervlakte van ca. 108 m2. Op de begane grond is standaard een bad- en slaapkamer die optioneel ook te realiseren zijn op de 1e verdieping. Uw woonwensen stemmen wij graag samen met u af. De Flexwoning is een woningtype met veel mogelijkheden!
Verkoopprijzen vanaf ca. € 325.000,- vrij op naam.

Parkwoningen

Deze ruime eengezinswoningen kijken allemaal over het groene en waterrijke karakter van het nieuwste deel van Park Harga uit. De 20 Parkwoningen, verdeeld over twee woonblokken, zijn in de basis met ca. 128 m2 woonoppervlakte al royaal en voorzien van drie slaapkamers en een ruime tweede verdieping. De woningen zijn naar wens uit te bouwen voor nog meer woonruimte. De prachtige gevels, het comfort van het duurzame klimaatsysteem in de woning en de fijne, ruime tuin maken de Parkwoning tot de ideale eengezinswoning.
Verkoopprijzen vanaf ca. € 360.000,- vrij op naam.

Appartementen

De 34 appartementen & penthouses in Park Harga fase 3 gaan dit voorjaar in verkoop.
Ligging Park Harga
Park Harga is gelegen tussen de Hargalaan, de Olympiaweg, de Sportlaan en de groene zone langs de Poldervaart in Schiedam. Park Harga ligt zeer centraal bij het openbaar vervoer, de uitvalswegen en voorzieningen. Op de website staat een overzicht van de voorzieningen direct om de hoek.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Park Harga Midden 62 woningen
Koopwoningen
62
Type woningen
Hoekwoning

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schiedam.

Aanmelden