Lokaal nieuws maandag 25 januari 2021 Bron: De Nieuwe Kethelpoort

Samenvatting bewonersavond de Nieuwe Kethelpoort

Ontwikkelcombinatie FSD en Maas Wijkontwikkeling is de afgelopen maanden volop bezig geweest met de verfijning van de plannen op de plek van de voormalige LTS aan de Monseigneur Nolenslaan. Het project de Nieuwe Kethelpoort (afgekort dNK) wordt samen met de gemeente, buurtbewoners en mogelijk geïnteresseerde toekomstige bewoners vormgegeven. 

Eind vorig jaar heeft er een interactieve bewonersavond plaatsgevonden. Geinteresseerden en buurtbewoners werd om hun mening gevraagd over uiteenlopende onderwerpen en het plan werd verder toegelicht door de ontwikkelaar, architect en landschapsarchitect. Wat ons  betreft was dit een geslaagde bijeenkomst!  Mocht u de bewonersavond gemist hebben dan kunt u deze hier terugkijken.  Via deze website zullen we de komende tijd de laatste ontwikkelingen gaan delen.

Meer weten over De Nieuwe Kethelpoort

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schiedam.

Aanmelden