Lokaal nieuws donderdag 05 november 2020 Bron: Park Harga - woonwijk woningen en appartementen

DE BOUW VAN HARGA FASE 3 IS GESTART!

De bouw van 34 appartementen Olympia I en Olympia II in Harga Midden is gestart!     

De bouwplaats is ingericht en de bronnen voor de warmte- en koudeopslag (WKO) worden geslagen.  Aansluitend zullen de funderingspalen worden aangebracht. 

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om de start e vieren op de bouwplaats met kopers en betrokkenen. De kopers kunnen van de ontwikkelaar thuis een presentje tegemoet zien. Hopelijk kunnen we op een later moment tijdens of vlak na de bouwperiode wel gezamenlijk het glas heffen. 

Bijna alle appartementen in deze fase zijn inmiddels verkocht. Mocht u interesse hebben in een zeer duurzaam appartement, kijk dan op http://parkharga.nl

Appartementen die uiteraard voldoen aan de meest recente eisen op het gebied van duurzaamheid. Zo zijn ze o.a. voorzien van vloerverwarming, triple beglazing en zonnepanelen. De woningen zijn energieneutraal en vooral comfortabel! 

Meer weten over Park Harga - woonwijk woningen en appartementen

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schiedam.

Aanmelden