Lokaal nieuws maandag 04 februari 2019 Bron: Park Harga - woonwijk woningen en appartementen

Start verkoop 73 woningen bekend!

De start verkoop van 73 koopwoningen is bekend! 

Het is zover! Op donderdag 14 februari a.s. starten we officieel met de verkoop van 73 woningen in het nieuwbouwplan Wonen in Park Harga. Je bent op die dag van harte welkom van 17.00- 19.00 uur op HC Schiedam aan de Olympiaweg 63 in Schiedam.
 
Dit is bij uitstek de gelegenheid om je uitgebreid te laten informeren over dit nieuwbouwplan.
Wij hebben dan alle informatie voor je beschikbaar, waaronder de verkoopbrochure en de prijslijsten. Het verkoopteam staat dan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.
  

Energieneutraal en comfortabel wonen

Er is bij het ontwerp van de woningen veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Zoals je weet worden alle woningen in Park Harga energieneutraal opgeleverd.

Elke woning wordt bovendien voorzien van een eigen bodemwarmtepomp en voldoende zonnepanelen voor een zelfvoorzienend energieneutraal huis. Alle woningen worden standaard geleverd met vloerverwarming. Met de vloerverwarming geniet je van een zeer aangenaam wooncomfort.

Deze fase bestaat uit 73 woningen in een mooie mix van rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. De woonoppervlakten variëren van 125 m2 tot 191 m2. De prijzen beginnen bij € 320.000,- v.o.n. 

 

je kunt nu al kijken op de website http://woneninparkharga.nl/ om je alvast te oriënteren op het woningaanbod. Alle informatie over de woningen staat hierop gepubliceerd

Meer weten over Park Harga - woonwijk woningen en appartementen

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schiedam.

Aanmelden